Cine stă în spatele gafelor celor trei „Dorel” din consiliul local Turda?

-- 90 -->

Cine stă în spatele gafelor celor trei „Dorel” din consiliul local Turda?

Ultima ședință a consiliului local Turda a adus din nou gafe din partea celor trei „Dorel” de serviciu.

Consilierul local USRPlus, Andrei Suciu, dorește o hotărâre care ar pune in pericol construirea unei noi creșe la Turda?

Colegul său nu s-a lăsat mai prejos, consilierul Adrian Teban vine cu o idee cel puțin bizară(că sa nu spunem ridicolă)

„Copiii de acolo sa plătească chirie că sa zburde prin curte pe acolo?”

Asta in ideea in care in discutie era construirea unei crese. Oare daca ar fi în poziție decizională tot astfel de idei ar avea?

Vezi și: „Dorel” de la USRPlus Turda lovește din nou!

Cine stă în spatele gafelor celor trei „Dorel” din consiliul local Turda?

Nici unul nici celălalt nu sunt la prima gafă din Consiliul local. Amândoi lasă impresia că singurul lucru care îl fac este sa își facă campanie electorală la fiecare ședință.

Trio-ul a fost completat de către nimeni altul decât consilierul PMP Attila Koloszi. Același consilier care în trecut era invitat să își citească până la capăt proiectele de hotărâre de către primarul municipiului Turda.

Vezi și: https://minadestiri.ro/dorel-varianta-pmp-turda/

Consilierul PMP părea că nu înțelege ce înseamnă un calcul simplu de aritmetica. Repetând la nesfârșit că nu sunt destui bani pentru mărirea salariilor angajaților din Primărie.

Însă cine stă oare în spatele acestor gafe? E cel puțin ciudat că fostul PNL-ist, care se făcea frate cu PSD în timpul USL, Ciprian Rigman. Actualul președinte USRPlus Turda este momentan doar un distribuitor pe rețelele de socializare.

La fel precum conturile false utilizate de PMP Turda, care nu au alta utilitate decât aceea de a distribui postările prin care atât USRPlus și PMP arunca cu noroi în stânga și dreapta.

sursa foto: http://www.turdanews.net