Beneficiile laptelui vegetal.

-- 90 -->

Poate suferiți de intoleranță la lactoză sau poate vreți să reduceți consumul de produse animale. Vezi beneficiile laptelui vegetal și descoperă o alternativă sănătoasă la laptele de origine animală.

Câteva dintre beneficiile pe care le vei resimți în urma consumului de produse alternative ale laptelui sunt: un grad de inflamație redus în organism, o piele mai curată și mai luminoasă, îmbunătățirea digestiei și îmbunătățirea funcțiilor hormonale.

Pentru cei care doresc să facă un pas către un stil de alimentație sănătos, dar încă nu au curajul, iată câteva dintre dezavantajele consumului de lapte: este cel mai iritant aliment pentru tractul gastrointestinal, susține apariția unor dezechilibre hormonale, determină pierderea de calciu din organism și cauzează apariția multor boli cardiovasculare și a osteoporozei.

Vezi și: Rețete sănătoase pentru bebeluși (partea 2)

Beneficiile laptelui vegetal.

Lucrul cel mai bun la care ne putem gândi este acela că atunci când alegem să renunțăm la un produs pe care îl considerăm a fi nociv pentru starea noastră de sănătate, nu trebuie să ne gândim că suntem privați de ceva.

Există întotdeauna o alternativă cel puțin la fel de bună ca originalul și o nouă cale spre un stil de viață sănătos.

Sursele de informare disponibile sunt nelimitate, iar curiozitatea noastră poate fi nemărginită. Putem deveni cea mai bună versiune a noastră: fizic, psihic și emoțional.

Sursa: http://www.obio.ro