Descoperă Suedia(partea 4)

-- 90 -->

Descoperă Suedia(partea 4)

Visby, Gotland

Saten în istoria medievală și plin de biserici ruinate, orașul Visby, înconjurat de trandafiri, înconjurat de pereți, pe insula Gotland, este o remiză imensă pentru vizitatorii din întreaga lume.

Pe străzi ciudate de pietruite au șarpe despre oraș, iar când explorați, este prea ușor să vă pierdeți sentimentul de a fi în lumea modernă.

Adorat cu gable stepped, multe case de tranzacționare medievale rămân, precum și unele clădiri din lemn din secolele 17 și 18. În mod evident, reputația Visby ca „perla baltică” și Lista Patrimoniului Mondial UNESCO statutul este bine meritat.

Un excursie auto-ghidată sau ghidată de pereții magnifici, care datează de aproximativ 700 de ani, este o necesitate. Construite în structură sunt aproximativ 44 de turnuri defensive, iar pereții poartă încă cicatricile de atac sub forma a două încălcări.

Zboruri directe sunt disponibile din Stockholm și alte câteva orașe suedeze, precum și legături excelente de feribot.

Vezi și: Descoperă Suedia(partea 3)

Descoperă Suedia(partea 4)

Parcul tematic Liseberg

Liseberg este una dintre destinațiile cele mai populare din Suedia și, în fiecare an, parcul atrage mai mult de trei milioane de vizitatori.

Are o gamă largă de atracții, de la carusele pentru copii și de la un castel de basm până la plimbări de adrenalină pentru demoni de viteză, mașini de protecție și patru rolete.

Parcurile concerte parc și în timpul verii și este un adevărat favorit atât pentru familiile suedeze, cât și pentru vizitatorii din străinătate.

La Crăciun, parcul găzduiește o piață excelentă. Există o mulțime de locuri de mâncare și flori frumoase în floare în timpul verii. Pentru cele mai bune vederi din Gothenburg, faceți o plimbare pe Big Wheel.

Sursa: