Matei Cristian transforma Turda într-un oraș european!

-- 90 -->

Matei Cristian transforma Turda într-un oraș european!

A demonstrat aceste lucru în nenumărate rânduri. De aceasta dată vorbim despre strategii prin care se vor crea condiții pentru extinderea Parcului Logistic Arieș.

Cu cât se vor crea condițiile pentru atragerea altor investitori la Turda, cu atât se vor crea locuri noi de muncă și implicit ridicarea nivelului de trai.

Turda este dezvoltata într-o direcție foarte buna de actualul edil. Lăsând la o parte polemicile create de opoziție, se vede de la o poștă că Matei Cristian este primarul de care Turda are nevoie.

Vezi și: Matei Cristian scrie istorie la Turda!

Matei Cristian transforma Turda într-un oraș european!

„Gândim noi strategii prin care vom crea condiții pentru extinderea Parcului Logistic Arieș astfel încât și alți investitori să vină la Turda.

Având în vedere contextul global în care multe companii europene își regândesc relocarea producției din țările terțe, Turda ar putea fi un loc perfect pentru a găzdui astfel de unități industriale.

Unul dintre marile avantaje ale orașului nostru constă în faptul că se situează în proximitatea celui mai important nod rutier din această zonă a Transilvaniei și, totodată, în apropierea celui mai mare aeroport din această parte a României.

De asemenea, prin proiectele de modernizare a infrastructurii creăm condiții de acces optime atât în oraș cât și spre zonele gândite pentru a deschide calea relansării economiei locale prin stimularea producției într-un mod sustenabil, eco- friendly, competitiv și digitalizat.

O astfel de zonă este Parcul Logistic Arieș, unde vom face demersurile necesare pentru extinderea și modernizarea acestuia astfel încât să putem asigura dezvoltarea unei economii neutre din punct de vedere climatic și care să genereze noi locuri de muncă.”

Sursa:Matei Cristian