Horoscop 24 ianuarie 2022

-- 90 -->

Ce îți rezervă astrele astăzi? Vezi Horoscop 24 ianuarie 2022

Horoscop Berbec ♈

Se stinge entuziasmul de a face planuri peste planuri și treci la acțiune. Ai multe de făcut, nu va fi ușor, dar știi că merită să faci aceste eforturi îndelung planificate.

Horoscop Taur ♉

Astăzi începe o altă etapă din realizarea planurilor la care lucrezi de mai mult timp. Lași în urmă dorința aprigă de a obține resursele altora, ca să poți construi ceva și te bazezi pe tine, în primul rând.

Vezi și: Horoscop 23 ianuarie 2022

Horoscop 24 ianuarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Cobori cu picioarele pe pământ și situația îți va apărea mult mai dificilă și mai complicată decât credeai. Poate și din cauză că acum începe etapa în care trebuie să te ocupi mai mult de partea practică.

Horoscop Rac ♋

Vei sta mai bine la capitolul inițiativă și curaj, dar te vei bucura și de sprijinul partenerului de cuplu sau al altor parteneri importanți. Sunt multe de făcut, dar va trebui să-ți menții singur motivația și curajul.

Horoscop Leu ♌

Treci la partea practică a schimbărilor planificate la locul de muncă sau pentru ameliorarea unor probleme de sănătate. Este posibil ca tot acest efort să ți se pară exagerat la început.

Horoscop Fecioară ♍

Redevii serios și harnic, cum nu prea ai reușit să fii în ultima perioadă, din diverse motive. Este important să nu abordezi și relațiile cu cei dragi cu aceeași atitudine rece și pragmatică.

Horoscop Balanță ♎

A venit momentul să pui în practică planurile legate de casă, familie, condiții de locuit. Relațiile cu familia se vor schimba și ele, nu în profunzime, doar pot deveni mai echilibrate.

Horoscop Scorpion ♏

Vei găsi și mai multe motive să taci, să eviți contactul cu anumite persoane și să îți găsești alte preocupări. Contextul, însă, te invită la inițiativă, curaj și discuții cu cărțile pe față.

Horoscop Săgetător ♐

Te pui foarte serios pe treabă pentru a face bani, a spori resursele de orice fel, a economisi inteligent, cu scopul de a investi, la un moment dat.

Horoscop Capricorn ♑

A venit momentul să treci la treabă, foarte serios, pentru a face ordine, în primul rând în propriile gânduri, intenții și dorințe. Este un moment necesar pentru a evita risipa în proiecte derizorii.

Horoscop Vărsător ♒

Te părăsește falsul entuziasm, indus de influența unor apropiați, și treci la partea practică a vieții, pe care o întâmpini mereu cu reținere și teamă.

Horoscop Pești ♓

Ești pe punctul de a lua decizii radicale, care au ca scop să facă loc realizării planurilor la care lucrezi de mai mult timp. Problema e că o astfel de atitudine aspră, în acest moment, nu va da rezultatele dorite.

Sursa: http://www.minadestiri.ro