Descoperă Danemarca (ultima parte)

-- 90 -->

Descoperă Danemarca (ultima parte)

Copenhaga

Acest oraș magnific oferă multe motive de vizitat și, oricum cei mai mulți călători ajung în capitala Danemarcei, oricum nu este o idee nebunească să rămână în jurul valorii.

Este popular pentru cumpărături și, de asemenea, acasă pentru o arhitectură superbă, cu clădiri vechi frumoase care vorbesc de secole așezate alături de buticuri la modă.

Orașul este compact și ușor de explorat pe jos sau cu bicicleta, dar, probabil, cel mai bun mod de a experimenta este să închiriezi o bicicletă la oră, zi sau săptămână și să te îndrepți pe două roți pentru a te bucura de numeroasele atracții și parcuri pitorești care sunt un loc ideal pentru a te amesteca cu picnic-ul sau fotbalul jucând localnicii.

Vezi și: Descoperă Danemarca (partea 5)

Descoperă Danemarca (ultima parte)

Bijuteriile Coroanei daneze, adăpostite în Castelul Rosenborg, este un punct de reper care nu trebuie ratat, deși toate cele trei palate centrale sunt cu adevărat obligatorii, Rosenborg, precum și Amalienborg, unde puteți urmări schimbarea paznicilor și Christianborg, cu un turn care poate fi urcat pentru vederi spectaculoase.

Sursa: https://ro.theplanetsworld.com