Matei Cristian scrie istorie la Turda!

-- 90 -->

Matei Cristian scrie istorie la Turda!

Edilul turdean nu este nicidecum la primul premiu obținut. Munca depusa de acesta pentru Turda fiind recunoscuta de nenumărate ori la nivel național și nu numai.

Matei Cristian este văzut drept unul dintre cei mai buni primari din Romania. Turda se dezvoltă sub conducerea acestuia cum nu s-a dezvoltat niciodată în istoria orașului.

Matei Cristian scrie istorie la Turda!

Vezi si: Matei Cristian demonstrează in fiecare zi că este primarul de care Turda are nevoie!

„🏆Turda a fost premiată la Gala Green Report pentru Excelență în transport sustenabil și Excelență pentru orașe sustenabile!

În urma înscrierii municipiului la cele două categorii: Excelență în transport sustenabil și Excelență pentru orașe sustenabile, pe baza unui mecanism clar și transparent realizat de un juriu de specialitate am primit cele două premii, înmânate de domnul Andrei Corlan, secretar de stat, Ministerul Mediului.

Aceste premii stau drept mărturie eforturilor depuse de întreaga administrație pentru elaborarea și implementarea proiectelor prin care schimbăm modelele de mobilitate urbană la nivelul municipiului nostru.

Felicităm inițiativa publicației Green Report prin care sunt aduse în atenția publicului performanțele din domeniul sustenabilității din România. Totodată, vă mulțumim pentru aprecieri și vă dorim mult succes în ceea ce faceți!👏

GalaGreenReport #Premii #Turda #ExcelentaÎnTransport #ExcelențăPentruOrașeSustenabile”

sursa: Matei Cristian