Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Pești ♓

-- 90 -->

Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Pești ♓

DRAGOSTE ❤️

Deocamdată e liniște în viața ta sentimentală, dar din aprilie încolo situația poate scăpa de sub control din cauza unei ispite care poate lua forma unei persoane care te atrage irezistibil sau a unei dorințe intense de a trăi, într-un anumit fel, dragostea.

De tine depinde cum vor evolua lucrurile, pentru că ispita este la tine, nu la partenerul tău stabil.

Marea problemă vine din nevoia ta de a te extinde, de a diversifica mediile sociale în care activezi.

CARIERĂ 👔

Începutul anului poate fi destul de asemănător cu finalul anului anterior, cu bunele și cu relele lui.

Apoi se va manifesta un element de protecție pe care l-ai cunoscut și anul trecut, în lunile de vară, care îți va permite nu doar să crești, ci și să începi să revii, încet, dar sigur, la o situație favorabilă.

Pe tot parcursul anului, îți vei pune întrebări serioase despre potențialul tău real și cât de mult din acesta îți este de folos.

Vezi si: Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Vărsător ♒

Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Pești ♓

SĂNĂTATE 🏥

La finalul anului trecut ai rămas fără un element de protecție împotriva bolilor lungi și cronice, dar acesta s-a mutat în domeniul personalității, ceea ce înseamnă că vei deveni mai responsabil pentru propria stare de bine și vei face ceea ce trebuie pentru a o recupera, dacă este cazul.

Domeniul bolilor lungi și cronice va fi marcat întregul an de prezența unui profesor astral sever și serios, semn că nu vei avea prea multă libertate de mișcare și vei lua măsurile necesare.

BANI 💰

O creștere a veniturilor este de așteptat în lunile de vară și, mai sigur, în anul următor, dar va trebui să fii atent la ispitele acestui an care te îndeamnă să cheltui toată agoniseala pe himere, la ponturi false ale unor persoane care nu au intenții rele, dar sunt, la rândul lor, victima unor păcăleli.

Ar fi bine să limitezi cheltuielile legate de casă, locuință, familie, până în aprilie, ca să nu ai motive de regret după ce va trece această perioadă. Din aprilie încolo, cheltuielile pot crește spectaculos, din cauza unor pofte scăpate de sub control.

sursa: http://www.libertatea.ro