Horoscop 19 ianuarie 2022

-- 90 -->

Horoscop 19 ianuarie 2022. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi.

Horoscop Berbec ♈

Se anunță o zi destul de confuză, cu numeroase momente de duritate nejustificată și din partea ta și a altora. Ar fi bine dacă ai reuși să le faci să fie mai puține și mai puțin intense, măcar pe ale tale.

Horoscop Taur ♉

Dincolo de situația generală, care e oricum complicată și îți provoacă dureri de cap, există și o zonă de liniște, de care poți beneficia, dacă îți dorești acest lucru și faci ceva în acest sens.

Vezi si: Horoscop 18 ianuarie 2022

Horoscop 19 ianuarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Sunt posibile confruntări deschise cu unii dintre apropiați, asta dacă nu sesizezi tu, mai întâi, că sunt puși pe harță și nu iei măsuri pe baza acestor observații.

Horoscop Rac ♋

Unele dintre discuțiile de astăzi, mai ales cele care au ca subiect banii sau resursele, pot deveni conflicte acute. Este important să te păstrezi în limitele care îți sunt cunoscute și să te ferești de exagerări.

Horoscop Leu ♌

Există o contradicție între părerile tale și cele ale unor parteneri, poate chiar cel de cuplu. Ar fi bine să evaluezi cu mare atenție situația, înainte de a deschide gura.

Horoscop Fecioară ♍

În loc să privești spre situațiile tensionate, să încerci să le descoperi motivațiile și dedesubturile, mai bine te ocupi de propria bunăstare, în toate sensurile posibile.

Horoscop Balanță ♎

Poate ar trebui să apleci urechea și la ceea ce au de spus cei dragi despre planurile și intențiile tale. S-ar putea să fii surprins de profunzimea unora sau de ingeniozitatea altora.

Horoscop Scorpion ♏

Ar fi bine, chiar de la primele ore, să încui undeva, departe, orice impuls războinic și să pui bine cheia. În felul acesta, te vei asigura că nu vei intra în conflicte cu superiorii sau cu cei mai în vârstă din familie.

Horoscop Săgetător ♐

Sunt posibile situații care vor refuza să se supună voinței tale, dar firea ta adaptabilă poate face față acestor fluctuații. Poate că nici rezultatele pe care le-ai dorit nu ar fi fost pe măsura așteptărilor.

Horoscop Capricorn ♑

Chiar dacă ai multe planuri în cap și ți se pare că doar ideile tale merită să fie puse în practică, tot ar fi bine să ceri și părerea apropiaților, discret și cu finețe.

Horoscop Vărsător ♒

De la discuții aprinse până la un conflict în toată regula nu e decât un pas pe care-l poți face fără să stai pe gânduri, dacă nu-ți pasă chiar deloc de soarta acelor relații.

Horoscop 19 ianuarie 2022

Horoscop Pești ♓

Sunt posibile dificultăți suplimentare asociate cu munca sau cu starea de sănătate. Nu sunt probleme de nerezolvat, dar te supără și ai putea să ții prea mult această supărare în sufletul tău.

sursa: http://www.minadestiri.ro