Descoperă Danemarca (partea 2)

-- 90 -->

Descoperă Danemarca (partea 2)

Hornbaek, Zeelanda de Nord

Horbaek se găsește în regiunea de la nord de Copenhaga, cunoscută sub numele de Zeelandă de Nord, care este adesea denumită Rivera daneză, datorită plajelor sale frumoase, atmosferei relaxate și a zonelor exclusive.

Portul natural al orașului este ceea ce l-a ajutat să-l dezvolte într-un sat de pescuit înfloritor, înainte ca frumusețea sa naturală să-l facă popular printre turiști.

Horbaek satisface gusturile cosmopolite, cu restaurantele sale de lux și punctele îngrijite și oferă o serie de atracții precum Castelul Frederiksborg, Muzeul Maritim și casa fictivă din Hamlet-ul Shakespeare, Castelul Kronborg.

Vezi si: Descoperă Danemarca (partea 1)

Descoperă Danemarca (partea 2)

Aarhus

Situat în cea mai fericită țară de pe Pământ, Aarhus este des numit unul dintre cele mai fericite orase pe pamant. Imediat ce ai pus piciorul aici vei înțelege de ce.

Situat de-a lungul coastei, lângă fiorduri și păduri uimitoare, precum și pietre rune Viking, se mândrește cu un frumos Oraș Vechi care afișează arhitectura tradițională daneză din 16lea la 19lea secole.

Aarhus este, de asemenea, o destinație minunată, care găzduiește totul, de la cafenele la modă până la restaurante cu stele Michelin, unde se pot degusta noi bucătării nordice.

De asemenea, găzduiește o gamă extinsă de muzee diverse – atât de mult încât orașul a fost onorat cu titlul de Capitală Europeană a Culturii pentru 2017.

Asigurați-vă că vă veți opri de Muzeul ARoS, cea mai veche galerie de artă publică din Danemarca din afara Copenhaga, cu o colecție care se întinde în epoca de aur până astăzi.

sursa: https://ro.theplanetsworld.com