Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Capricorn ♑

-- 90 -->

Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Capricorn ♑

DRAGOSTE ❤️

Este un domeniu foarte activ în noul an, dar prin numărul mare de provocări, de probleme ce vor trebui rezolvate pentru ca relațiile cu cei dragi să capete un fundament solid.

A venit momentul să-ți clarifici sentimentele față de toți cei care fac parte din existența ta și să acționezi conform cu acestea.

Din aprilie încolo se conturează o ispită în cuplu care poate fi orice, de la amestecul nepermis al unui apropiat la apariția unor motive de conflict care vor părea de netrecut.

CARIERĂ 👔

Până în aprilie, există riscul unor neînțelegeri majore cu colegii sau superiorii și pe acest fond negativ, să iei decizii proaste.

Dar tot anul vei fi preocupat de schimbarea din profunzimi a existenței tale prin valorificarea unor talente, a unor pasiuni care până acum au stat în umbră, în planul secund al atenției tale.

Din toată această frământare poate ieși ceva foarte bun, pentru care te vei felicita pentru ceva timp.

Vezi și: Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Săgetător ♐

Horoscop dragoste și bani 2022. Astăzi Capricorn ♑

SĂNĂTATE 🏥

Singurele probleme de sănătate sunt cele respiratorii, cel puțin până în aprilie, și cele provocate de excesele din prima parte a anului.

Ai, de partea ta, tot anul, un stimul foarte puternic pentru a trece la fapte ca să îți recuperezi starea de sănătate și vitalitatea, în cazul în care le-ai pierdut.

Vei reuși ceea ce ți-ai dorit întotdeauna, să slăbești, să îți schimbi modul de alimentație și să îți ții sub control poftele de orice fel.

BANI 💰

Te afli în plin proces de maturizare în domeniul financiar, ceea ce înseamnă și o stabilizare a veniturilor, dar și o creștere a spiritului de economie, o mai bună valorizare a resurselor, de orice fel.

Întregul an vei beneficia de acest context care te îndeamnă să produci mult cu resurse puține, iar asta poate însemna, inclusiv, trecerea la alte modalități de a valorifica banii.

Dispare, chiar de la începutul anului, un protector care îți asigura o anumită siguranță, pe care o foloseai ca să te întinzi mai mult decât îți permite buzunarul propriu.

Sursa: http://www.libertatea.ro