Disperare mare în opoziția din Turda!

-- 90 -->

Disperare mare în opoziția din Turda! După ce absorbția merelor verzi de către PNL pare inevitabilă, la Turda este disperare mare!

După ce de mai bine de un an de zile PMP Turda arunca atacuri grotești asupra primarului Matei Cristian, acum aceștia se vad colegi de partid cu acesta.

De aici și disperarea mare. Ultima găselniță a acestora este „demiterea primarului”. Având nevoie de 13.000 de semnături. Insa PMP și USRPlus la un loc nu au avut nici jumătate voturi la alegerile locale.

Vezi si: Opoziția din Turda scârțâie din toate părțile

Disperare mare în opoziția din Turda!

Ambele partide sunt axate pe atacuri personale nu doar asupra primarului Turzii. Prin paginile anonime precum „Sesizări Turda” aceștia ataca pe oricine nu este de acord cu ei.

Iar alegerile ne-au demonstrat că foarte puțini turdeni sunt de acord cu aceștia. In mare parte fiindcă nici PMP, nici USRPlus nu au fost capabili sa vina cu un proiect pentru turdeni.

Sa nu uitam că în campania electorală PMP Turda se lăuda la realizări cu faptul că au votat proiectele primarului Matei Cristian. In timp ce USRPlus a lansat pe „piață” ideea UNICULUI PROIECT (înmulțirea populației orașului).

Foto : http://facebook.com

Acum ambele partide prefera in continuare sa atace persoane decât să facă ceva pentru Turda. USRPlus fiind incapabili să elaboreze un proiect complet.

Vezi mai multe știri chiar AICI

Unele dintre persoanele surprinse in fotografie au parasit demult barca !