Horoscop 17 ianuarie 2022

-- 90 -->

Horoscop 17 ianuarie 2022. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi

Horoscop Berbec ♈

Ai la dispoziție o zi potrivită pentru a ieși din sfera pesimistă în care te-au condus propriile gânduri din ultima vreme și nu numai. Este important să vrei să ieși din această stare negativă.

Horoscop Taur ♉

Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine, să te ții departe de orice situație care te poate stresa inutil și să respecți libertatea celorlalți, mai ales atunci când nu-ți convine ce decid ei.

Vezi si: Horoscop dragoste și bani. Astăzi Scorpion ♏

Horoscop 17 ianuarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Este o zi care îți poate testa realismul și buna coordonare dintre gând și faptă. Ar fi bine să te ocupi cu răbdare de toate etapele în proiectele pe care le construiești în această perioadă.

Horoscop Rac ♋

Ești în apele tale și nu prea, iar asta se vede și în oscilația care apare când trebuie să iei decizii și când ai vrea să-ți exprimi sentimentele față de cei dragi.

Horoscop Leu ♌

Ziua este dominată de tendințe care te invită să-ți onorezi trecutul, cu bune și cu rele, în special datorită faptului că toate acele experiențe te-au cizelat.

Horoscop Fecioară ♍

Este un moment mai puțin bun pentru relațiile cu prietenii, cu cei dragi, dar și cu familia. La baza acestor întreruperi sunt probleme de comunicare, dar și scurtcircuite provocate de minciuni, intenționate sau nu.

Horoscop Balanță ♎

E nevoie de o domolire a tendinței tale de a reveni la un statut pe care l-ai iubit foarte mult. Poate că ți se pare un lucru bun, dar nu e, pentru că te oprește să privești spre viitor.

Horoscop Scorpion ♏

Te poți scufunda în butoiul cu melancolie din cauza unor amintiri, dureroase sau nu, care te îndeamnă să uiți de responsabilitățile din prezent, chiar și de cele mai importante.

Horoscop Săgetător ♐

Se poate pune problema unor reacții exagerate ale unor apropiați, dar asta nu e deloc o noutate pentru tine. Ar fi bine să le oferi tu un impuls bun, să fii binevoitor ca să îi influențezi în bine.

Horoscop Capricorn ♑

Ai impresia, în mare parte, greșită, că altădată îți era mai bine, când partenerul de cuplu era neschimbat, când relația funcționa așa cum ți-ai dorit. Dar te păcălești singur cu toate aceste gânduri inutile.

Horoscop Vărsător ♒

Ar fi bine să nu te mai ocupi de starea de sănătate doar teoretic și să treci la treabă. Într-o primă etapă să te informezi temeinic și să ceri părerea mai multor specialiști.

Horoscop 17 ianuarie 2022

Horoscop Pești ♓

Ești bine cu tine și asta contează foarte mult. Nu te bucuri prea des de astfel de stări, așa că ar fi bine să o păstrezi cât poți de mult și să reții și puterea ei transformatoare.

sursa: http://www.minadestiri.ro