Horoscop dragoste și bani. Astăzi Scorpion ♏

-- 90 -->

Horoscop dragoste și bani. Astăzi Scorpion ♏

DRAGOSTE ❤️

Chiar dacă vei intra, chiar de la începutul anului, într-un con de umbră care va face mai dificilă exprimarea, inclusiv a sentimentelor, este anul acțiunii pentru a duce o relație stabilă la nivelul următor, în ciuda numeroaselor obstacole care vor apărea.

Vei avea o viață sentimentală bogată și dinamică întregul an, fiind posibil, inclusiv, să primești bucuria de a întâmpina un nou membru al familiei.

CARIERĂ 👔

Alianțele din acest an nu au stabilitatea pe care o dorești, vor trece prin destule fluctuații, dar așa se va selecta ceea ce va rezista în timp și ce nu.

În lunile de vară ai putea beneficia de un context favorabil pentru a începe o nouă colaborare, o ucenicie sau a avea un nou loc de muncă.

Vezi si: Horoscop dragoste și bani. Astăzi Balanță ♎

Horoscop dragoste și bani. Astăzi Scorpion ♏

SĂNĂTATE 🏥

Ai în continuare multe de învățat, prin experiențe directe, despre tine, despre limitele propriului corp, despre ce ai de făcut ca să-ți recapeți vitalitatea și tonusul.

Ești cel mai bun specialist pentru tine, mai ales dacă alegi să fii atent la propria stare de echilibru, pe toate planurile, și la momentele în care acesta este tulburat, dintr-un motiv sau altul.

Se poate pune problema unor complicații provocate de un fond genetic deficitar, dar și aceste probleme au rezolvare.

BANI 💰

In urma zbuciumului din anul trecut rămâne un mare gol sufletesc și tendința, înșelătoare, de a munci cât mai puțin pe cât mai mulți bani, o tentație pe care a trebuit să o înfrunți în a doua jumătate a anului.

Acum va trebui să te întorci la matcă, să îți amintești cum ai reușit să câștigi mai bine de fiecare dată și să faci ceea ce știi, să pui la bătaie calitățile tale reale, pentru care ai fost apreciat întotdeauna.

sursa: http://www.libertatea.ro