Produs de Cluj deschide seria evenimentelor din 2022

-- 90 -->

Produs de Cluj deschide seria evenimentelor din 2022

📌Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Pallas Mall Iași, organizează primul eveniment al anului desfășurat sub brandul Produs de Cluj. Manifestarea expozițională va avea loc până în data de 20 ianuarie 📅, în incinta mall-ului ieșean. 📍


✍️Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj : ,,De-a lungul ultimilor opt ani Consiliul Județean Cluj a fost prezent la multe dintre acțiunile organizate de Pallas Mall Iași. Astfel, Asociația Produs de Cluj a luat parte la momente importante din viața comunității, cum a fost vizita Papei Francisc, târgurile 100% românesc, ori alte evenimente cu caracter periodic. Putem spune că produsele tradiționale clujene nu doar că au convins publicul ieșean, dar l-au și cucerit prin calitate. Am ajuns, astfel, să ne deplasăm în capitala Moldovei de trei ori pe an, înregistrând astfel cele mai multe târguri organizate în alt județ. Or, având în vedere bogăția și valoarea tradițiilor păstrate aici, considerăm asta ca fiind un mare succes pentru noi și pentru partenerii noștri, o dovadă incontestabilă a faptului că Produs de Cluj este un proiect care și-a dovedit viabilitatea. ”

Vezi și: Biblioteca Teodor Murasanu Turda: Felicitări cititorilor fideli!

Produs de Cluj deschide seria evenimentelor din 2022


👨‍👩‍👧‍👦La acest prim eveniment din 2022, Asociația Produs de Cluj este prezentă cu parteneri care expun articole de artizanat, respectiv costume populare și podoabe tradiționale lucrate de mână, dar și produse apicole, turtă dulce, ciocolată de casă și lavandă. Acestora li se adaugă creatori de articole vestimentare destinate tuturor iubitorilor de frumos, jucării, dar și cosmetice bio.


🦠🩺🌡Manifestarea expozițională de la Pallas Mall Iași se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor privind limitarea răspândirii virusului SarCov 19. Suntem responsabili și avem grijă de semeni!

sursa: Consiliul județean Cluj