Opoziția din Turda scârțâie din toate părțile

-- 90 -->

Opoziția din Turda scârțâie din toate părțile.

Principalele doua partide din opoziția turdeană scârțâie serios. PMP și USRPlus sunt partidele care la ora actuala fac un joc de scenă și vor să manipuleze cetățenii că sunt în opoziție.

Lucrurile stau însă total diferit. Cum și peștele de la cap se împute, la fel e și în cazul „oamenilor noi” și a „merelor putrede”.

Analizam prima data cazul USRPlus Turda. Un partid care s-a născut vedeta și a murit speranță. Aceștia se autointitulează „oameni noi”, însă care în primul rând au un birou local format din „vinituri” de pe la toate partidele politice.

Fie ca vorbim de foști membrii PMP, PNL, POL și așa mai departe. Aceștia încearcă să manipuleze cetățenii prin așa numita lupta anti-PSD. Insa uită să menționeze că actualul președinte de filială a făcut parte din USL. Acesta neavând nici o problema morala sa fie alaturi de frații PSD-isti in trecut.

Opoziția din Turda scârțâie din toate părțile

sursa foto: www.turdanews.net

De-a lungul primului an în consiliul local aleșii USRPlus Turda s-au evidențiat doar prin dorința de a apărea cat mai des pe micile ecrane. Nefiind capabili să elaboreze un proiect complet, sau cel puțin să citească proiectele propuse.

USRPlus Turda recidivează. Le-a fost lene să își citească proiectele.

In al doilea rând vorbim despre PMP Turda. Un partid aruncat la coșul de gunoi al politicii de către alegători la ultimele alegeri.

Aceștia în disperare de cauza au început să copieze materialele celor de la USRPlus și să lanseze atacuri grotești asupra tuturor celor care nu le împărtășesc viziunea.

Însă și aici exista o dilema. In timp ce președintele filialei locale lovește frenetic in toate părțile, ceilalți doi consilieri locali se feresc să îl susțină.

Vezi si: Turdenii sunt curiosi-daca mai ramane cineva in PMP Turda sa anunte cetatenii din timp.

Chiar la ultima ședință a consiliului local, in timp ce președintele făcea un circ ieftin, colegii lui au preferat fie să ureze „La mulți ani” colegilor fie să laude directori din primărie. Insa nici unul nu a susținut circul făcut de acesta.

Dupa plecarile masive din filiala locală, lipsa de susținere a președintelui și discuțiile privind o absorbție de către PNL, exista mari șanse ca astfel de personaje să dispară definitiv de pe scena politică.

Oricum ar sta lucrurile în viitor, in prezent opoziția din Turda pare de formă. Alcătuită din oameni care își pun propriile interese peste cele ale turdenilor și ale orașului.

sursa foto: http://www.turdanews.net si facebook

Unele persoane din fotografia reprezentativa au parasit demult livada cu meri , preferand sa urmeze activitati mai…domestice.