Descoperă Olanda (partea 2)

-- 90 -->

Descoperă Olanda (partea 2). Vezi alături de noi ce poți vizita in fiecare țară din lume. Astăzi descoperim mai multe atracții turistice din Olanda.

Muzeul Rijksmuseum, Amsterdam

Spectaculosul muzeu Rijksmuseum din Amsterdam colectează artă și antichități rare încă din 1809.

Nu este surprinzător că colecția sa vastă se ridică astăzi la aproape șapte milioane de opere de artă, inclusiv 5000 de tablouri în peste 250 de camere, precum și o vastă bibliotecă cu aproximativ 35.000 de cărți.

În afară de colecția sa unică de vechi maeștri, ea oferă o explicație exhaustivă a dezvoltării artei și culturii în Olanda și este deosebit de bogată în artizanatul tradițional olandez, sculptura medievală și arta modernă.

Fiți pregătiți să petreceți cea mai bună parte a unei zile – sau mai mult – explorând comorile nesfârșite ale acestui muzeu.

Vezi si: Descoperă Olanda (partea 1)

Descoperă Olanda (partea 2)

Viziteaza Olanda

Muzeul Anne Frank, Amsterdam

Muzeul Anne Frank este un punct de atracție când se află în Amsterdam.

Pe Prinsengracht, în casa în care familia lui Anne se ascundea pentru o mare parte a celui de-al doilea război mondial (erau refugiați evrei din Frankfurt), este locul în care această fată remarcabilă a scris un celebru jurnal.

Deși a murit cu doar două luni înainte de încheierea războiului, moștenirea ei trăiește prin cuvintele ei, care au fost traduse în 51 de limbi.

Partea din spate a casei complet restaurate, unde familia Frank a avut loc ascunzător, a fost păstrată cât mai mult posibil în starea sa inițială și este un monument ciudat la o piesă tragică a istoriei lumii și o fetiță curajoasă care continuă să inspire oamenii din jur globul.

sursa: https://ro.theplanetsworld.com