Cele mai bune cărți de aventura (partea 2)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți de aventura (partea 2)

SĂGEATA LUI POSEIDON DE CLIVE CUSSLER

Proiectul Sea Arrow, o inovație tehnologică militară revoluționară – un submarin de atac ce poate atinge viteze incredibile – se confruntă cu o problemă de proporții.

Prototipul proiectului a dispărut, inventatorul acestuia este mort și numeroase vase dispar din mijlocul oceanului numai pentru a reapărea pline de cadavre.

Cine altcineva să salveze situația dacă nu Dirk Pitt, directorul NUMA (National Underwater and Marine Agency)?

Săgeata lui Poseidon, al 26-lea volum al seriei Dirk Pitt, este o adevărată delectare pentru iubitorii cărților de aventură.

Un roman cu acțiune, intrigă și mister, care se citește aproape ca un scenariu de film, și în care aventurile primejdioase ale lui Dirk și ale copiilor săi gemeni te vor ține cu sufletul la gură. 

Vezi și: Cele mai bune cărți de aventura.(partea 1)

Cele mai bune cărți de aventura (partea 2)

VIAȚA LUI PI DE YANN MARTEL

Ce sa mai citim?

Piscine Molitor Patel, numit de toți Pi, fiul directorului unei grădini zoologice din India, are două pasiuni: dragostea pentru animale și cea pentru religie.

Viața tânărului se transformă într-o veritabilă aventură când familia sa decide să se mute în Canada, iar nava pe care avea loc călătoria se scufundă.

Pi și câteva animale – o zebră oloagă, o hienă, un urangutan, un roi de gândaci și paraziți și un tigru care are rău de mare –  sunt singurii supraviețuitori, aceștia devenind tovarăși de călătorie în încercarea de a ajunge la țărm.

 Viața lui Pi, această carte despre supraviețuire, curaj și aventuri de neimaginat, aduce aminte de copilărie.

Pe cât de complexe, pe atât de captivante, aventurile lui Pi și ale noilor săi prieteni încântă cititori de toate vârstele. Adulții o citesc cu nostalgie, iar copiii cu ardoarea de a trăi experiențe fantastice. 

sursa: http://www.carturesti.ro