Locuri de vizitat in Sibiu. (Partea 2)

-- 90 -->

Locuri de vizitat in Sibiu. (Partea 2)

Biserica Evanghelică

Dacă ajungeți în Sibiu, nu ratați Biserica Evanghelică, unul din cele mai importante puncte de atracție turistică din oraș.

Aici este înhumat baronul Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei. Catedrala, situată în Piața Huet, impresionează cu arhitectura sa gotică, fiind considerată una din cele mai frumoase biserici din Transilvania.

Parcul Natural Dumbrava Sibiului – rezervația naturală de 960 ha

Parcul Natural Dumbrava Sibiului este la doar 4 km de centrul orașului Sibiu și cuprinde peste 100 de specii de plante cu flori, dar și animale precum: căprioare, mistreți, veverițe ori păsări precum: ciocănitoare, bufniță, pițigoi, mierlă, pupăză, cuc, vrabie, corb etc.

Vezi si: Locuri de vizitat în Sibiu(partea 1)

Locuri de vizitat in Sibiu. (Partea 2)

Este un obiectiv turistic pe teritoriul căruia se regăsește și Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, dar și grădina zoologică.

Muzeul ASTRA – unul dintre cele mai mari muzee în aer liber

Este un obiectiv turistic al orașului Sibiu care se întinde pe o suprafață de 96 de hectare, tocmai din acest motiv este considerat unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din România.

În jurul lacului vei regăsi creații ale civilizației populare tradiționale, pre industriale românești, dar și case, ateliere și clădiri.

sursa: http://www.libertatea.ro