Descoperă Olanda (partea 1)

-- 90 -->

Descoperă Olanda (partea 1). Ne propunem să va aducem locuri de vizitat din fiecare țară din lume. Alegeți voi unde vreți să mergeți.

Canalele Jordaan și Amsterdam

Canalele sunt la fel de mult parte din orașele orașului Amsterdam – și farmecul – ca și cele din Veneția, iar unele dintre cele mai durabile amintiri ale oricărei vizite sunt de-a lungul timpului petrecute în explorarea căilor navigabile ale orașului.

În timp ce multe dintre cele mai bune atracții turistice ale orașului Amsterdam pot fi accesate cu ușurință prin turul cu barci sau cu taxiul pe apă – inclusiv majoritatea muzeelor ​​și galeriilor de artă majore – nimic nu se bate pe străzile mai mici și mai silențioase care străbate căile navigabile.

Citeste si: Descoperă Belgia(partea 6)

În mod particular, fermecătorul este Jordaan, un cartier construit la începutul anilor 1600 pentru a găzdui lucrători și imigranți care au venit aici pentru a căuta toleranța religioasă a orașului.

Împreună cu casele sale mici din canal, căutați multe curți interioare ale cartierului, ascunse în spatele clădirilor.

Un alt cartier foto-vrednic este Grachtengordel, cu numeroasele sale poduri mici și case stinse din secolul al XVII-lea.

Veți fi răsplătiți în timp ce explorați aceste străzi de 400 de ani, cu exemple de arhitectură frumoasă, magazine mici de tip boutique, cafenele și grădini. Căutați bărci de casă adăpostite de-a lungul canalelor.

Descoperă Olanda (partea 1)

Keukenhof

Gândiți-vă la Țările de Jos, și vă veți gândi inevitabil la lalele, flora celei mai populare din țară.

Și unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în Olanda prezintă aceste becuri și alte becuri de primăvară în abundență spectaculoasă.

Keukenhof, cunoscută și sub numele de Grădina Europei, se află la periferia orașului Lisse, în ceea ce se consideră în general „centura becurilor” din Olanda.

Cea mai mare grădină publică din lume, care cuprinde mai mult de 70 de acri din grădina anterioară a bucătăriei (sau „keuken”) a unui teren mare, Keukenhof afișează mai mult de 700 de varietăți de lalele, care se află la înălțimea lor în aprilie și Mai.

Dar, datorită blocurilor sale comerciale masive, afișajul continuă aproape tot anul. În acestea, veți vedea rânduri nesfârșite de lalele înflorite, împreună cu mii de zambile, crocus și narcise.

Sursa: https://ro.theplanetsworld.com