Horoscop dragoste și banii. Astăzi Rac ♋

-- 90 -->

Horoscop dragoste și banii. Astăzi Rac ♋

DRAGOSTE ❤️

Întregul an tu vei fi cel care oferă sau așa ar trebui să fie, ca să te asiguri că relațiile pe care le construiești sunt frumoase și trainice.

Ceea ce construiești acum este durabil, dar va fi supus unor fluctuații majore în anii următori.

Din aprilie, există riscul să îți sabotezi singur relațiile și tot ce există frumos în viața ta, din cauza unor temeri sau a unor experiențe triste cu care compari tot ce trăiești acum.

CARIERĂ 👔

Te poți considera mai liber în acest domeniu de activitate, iar pe parcursul verii vei beneficia și de un context favorabil pentru a face un pas curajos înainte într-o altă direcție de dezvoltare profesională sau de a demara un proiect pe cont propriu care va aduce progresul dorit.

Întregul an îți vei pune întrebări importante despre locul și rolul tău în lume. Răspunsurile vin greu, cu prețul multor experiențe, unele dintre ele, dure.

Citeste și: Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Gemeni ♊

Horoscop dragoste și banii. Astăzi Rac ♋

SĂNĂTATE 🏥

Până în aprilie, va persista o slăbiciune care se manifestă mai mult prin temeri, gânduri negre, pesimism și lipsă de încredere în informațiile pe care le primești de la specialiștii din acest domeniu.

Din aprilie încolo, se conturează o nouă perioadă de slăbiciune, de această dată prin semnalele pe care le vei primi de la propriul corp, care îți va arăta cu exactitate ce îi face bine și ce nu.

vei face cu aceste informații depinde doar de tine.

BANI 💰

Ești în continuare, întregul an, într-o perioadă de acumulări greoaie, de restricții provocate de împrumuturi mai vechi, ajunse la scadență, dar și de limitare a cheltuielilor extravagante.

Anul acesta plăcerile tale sunt pe locul doi, după cele ale celor dragi sau ale altor apropiați care își vor cere drepturile.

Oportunitatea de extindere pe plan profesional din timpul verii poate aduce și venituri mai bune, la un moment dat, nu neapărat în acest an. Mai sigur, anul următor.