Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Gemeni ♊

-- 90 -->

Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Gemeni ♊

DRAGOSTE ❤️

 Se face liniște, dintr-odată, în cel mai agitat domeniu al vieții tale din ultimii ani și vei ajunge să te întrebi dacă e bine sau rău.

Singura sursă de probleme rămâne, până în aprilie, tendința ta de a acoperi adevărul, de a-l amesteca cu iluzii în care alegi să crezi pentru că e prea dureros să te gândești la cum stă treaba în realitate.

Ai prieteni adevărați, care te pot ajuta cu sfaturi sincere, dar tu trebuie să le ceri.

CARIERĂ 👔

Vei avea ocazia, în noul an, să urci o treaptă profesională, să-ți netezești drumul pentru a ajunge acolo sau să beneficiezi de ajutorul unui protector care te poate sprijini să progresezi.

Este o fereastră de oportunitate destul de scurtă, așa că ar fi bine să ai foarte clar în minte ce vrei și să faci ceea ce trebuie pentru a reuși.

Pe tot parcursul anului, vei fi tentat, ca și în ultimii ani, de altfel, să îți exagerezi calitățile și meritele.

Vezi și: Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Taur ♉

Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Gemeni ♊

SĂNĂTATE 🏥

 Ți-a venit rândul să te ocupi de probleme de sănătate cronice acumulate, descoperite sau nu.

Întregul an vei avea de lucru cu aceste probleme, care nu mai pot fi neglijate, pentru că încep să dea semne că sunt capabile să creeze reacții în lanț, în întregul organism.

Începând cu luna aprilie, ar fi bine să fii mult mai atent la tot ce consumi, mai ales la tot ce se prezintă sub formă lichidă, să te asiguri că nu e un fel de otravă deghizată în ceva bun.

Tot anul va trebui să ai grijă de sănătate, ca să nu ajungi să îți neglijezi munca din cauza problemelor, mai vechi sau mai noi.

BANI 💰

Ai un istoric destul de complicat pe plan financiar, de care nu vei scăpa nici în noul an.

Ba din luna aprilie încolo se pot adăuga și alte probleme prin pierderi, întârzieri, deposedări sau alte complicații provocate de neglijență, neatenție ori decizii nerealiste.

Veniturile pot crește, pentru scurt timp, la începutul anului, prin aportul partenerului de cuplu sau al altui membru al familiei.

Sursa: http://www.libertatea.ro