Descoperă Belgia ( partea 5)

-- 90 -->

Descoperă Belgia ( partea 5)

Valea Meuse

Valea Meuse, în partea de sud a țării, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a obține un sentiment pentru rural luxuriant din Belgia.

Aceasta este ocazia perfectă de a face o excursie de-a lungul râului urmărind peisajul frumos descoperit; pădurile dense sunt intercalate cu orașe drăguțe, susținute de stânci de calcar.

În special, orașele Namur și Dinant acționează ca o poartă spre această regiune, care are o serie de trasee de drumeții și ciclism pentru călători care doresc să adauge unele activități în vacanța lor.

Cetatile de pe vârful stâncii și alte atracții istorice adaugă atracție, dar atracția reală în acest domeniu este peisajul în sine.

Vezi si: Descoperă Belgia (partea 4)

Descoperă Belgia ( partea 5)

Mons Old Town

Orașul vechi din Mons este o plăcere să explorați. În centrul este Marele loc, un pătrat principal, amenajat de o varietate de clădiri tipic ornamentate, care se întind pe o perioadă de 400 de ani, datând din secolele 15 și 18, păstrând totuși simțul simetriei.

În special, Toison d’Or House (1615) și Capela Sf. Gheorghe (1604) sunt puncte superioare arhitecturale.

Departe de Grand Place, orașul vechi ascunde mult mai multe oportunități de vizitare a obiectivelor turistice.

Lista UNESCO Clopotniță pe dealul de deasupra orașului și Biserica din Sainte-Waudru cu interiorul plin de relicve artistice și religioase sunt două dintre cele mai importante atracții.

Sursa: https://ro.theplanetsworld.com