Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Taur ♉

-- 90 -->

Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Taur ♉

DRAGOSTE ❤️

Timp de un an și jumătate se poate schimba totul în relația de cuplu în care ești implicat acum, iar aceste schimbări vor porni de la tine, în primul rând.

Ești în plin proces de transformare a personalității, așa că vei găsi mult mai greu motive să fii mulțumit și împăcat cu situația actuală.

Relațiile care vor rezista acestui asalt prelungit sunt relații mature, bazate pe sentimente reale.

CARIERĂ 👔

Se anunță noi piedici sau reinventarea unora vechi, pe lângă o creștere a pretențiilor ca să poți rămâne în poziția pe care o ocupi acum.

De mai bine de un an duci pe umeri o greutate suplimentară, iar în noul an această senzație că trebuie să faci eforturi ieșite din comun, pentru a obține lucruri care la alții vin mult mai ușor, va crește.

Dar, la un moment dat, vei ajunge acolo unde meriți să fii, poate într-un loc pe care nici tu nu l-ai luat în calcul foarte serios.

Vezi si: Horoscop dragoste și bani pentru anul 2022. ♈

Horoscop dragoste și banii 2022. Astăzi Taur ♉

SĂNĂTATE 🏥

Este un domeniu ceva mai liniștit, în care noutățile vin doar în cazul în care există boli mai puțin obișnuite, pentru care vei avea șansa de a descoperi soluții unice, personalizate, în urma unei cercetări îndelungate.

Până în aprilie există pericolul de a te intoxica mai des cu alimente, din neglijență sau neștiință. Din aprilie începe o perioadă care poate aduce pericole la drum.

Este bine să stai departe de orice apă și să acorzi mai multă atenție oricărui lichid pe care-l consumi.

BANI 💰

Zbaterile tale în legătură cu planul financiar nu vor înceta în noul an, dar vor căpăta un aspect mai practic.

Până în aprilie vei fi convins că numai prin obținerea unor informații privilegiate vei reuși să-ți îmbunătățești situația financiară, după care te vei lămuri că aceasta e cea mai complicată cale, inclusiv prin apariția unor posibile probleme cu legea, cu care nu e bine să te joci nici în noul an.

sursa: http://www.libertatea.ro