Horoscop dragoste și bani pentru anul 2022. ♈

-- 90 -->

Horoscop dragoste și bani pentru anul 2022. Astăzi vedem cum stau cei din zodia Berbec ♈

Horoscop 2022 BERBEC

DRAGOSTE: Este, de departe, domeniul care va suferi cele mai puține turbulențe în noul an. Poți strica, pe întreg parcursului anului, armonia deja existentă în cuplu, dacă îți exagerezi valoarea sau ceri partenerului mai mult decât este acesta dispus sau poate să ofere. În a doua parte a anului, va trebui să-ți protejezi familia de intervențiile nefericite ale rudelor, din ambele părți.

CARIERĂ: Vei fi foarte ocupat întregul an să demonstrezi nu numai că ești de încredere, ci poți și crește, învățând din mers altceva. Ar fi bine să acorzi o atenție specială oricărui fel de examen pe care îl ai de dat, cel puțin până în aprilie. Vei avea parte de protecție, întregul an, în acest domeniu, inclusiv prin intervenții directe care vor opri inițiativele care ți-ar putea afecta continuitatea la locul de muncă.

Citește și: Horoscop 8 ianuarie 2022

Horoscop dragoste și bani pentru anul 2022. Astăzi vedem cum stau cei din zodia Berbec ♈

SĂNĂTATE: Acesta este domeniul care beneficiază de cele mai frumoase auspicii în noul an. Vei avea șansa de a te vindeca de o boală cronică, de a te reface mai repede după o boală anume sau de a descoperi ce ți se potrivește, în materie de alimentație și cât de mult contează aceasta pentru a-ți restabili starea de sănătate. În a doua parte a anului, vei fi tentat să dai vina pe moștenirea genetică, pentru unele dintre problemele pe care nu ai reușit să le rezolvi.

BANI: Acesta este, de departe, cel mai dinamic domeniu din existența ta, ceea ce înseamnă că urmează un an cu activități multiple, pe lângă serviciu și poate chiar foarte diferite de acesta. Veniturile vor crește de fiecare dată când vei fi dispus să scoți la lumină un talent al tău și vei cere ceea ce crezi că ți se cuvine pentru asta. Oricum nu vei avea liniște până nu vei reuși ceva în acest sens, așa că poți considera noul an ca fiind unul favorabil pentru schimbări pe plan financiar.

Sursa: http://www.libertatea.ro