Cele mai bune cărți fantasy (partea 10)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy (partea 10)

CELE O SUTĂ DE MII DE REGATE DE N.K. JEMESIN

Moștenitoarea regatului Arameri este ucisă, iar fiica sa, Lady Yeine, o tânără conducătoare a unui stat din Nordul Îndepărtat, este aleasă ca unul dintre posibilii moștenitorii ai tronului, alături de verii săi.

Pentru a prelua puterea, aceasta este nevoită să intre într-un joc extrem de periculos și să încheie alianțe neașteptate.

Romanul Cele o sută de mii de regate a fost nominalizat la premiile Nebula, Hugo și World Fantasy.

Povestea oferă o experiență încântătoare într-o lume fantastică, iar personajele, printre care și eroina, sunt neconvenționale și ies din stereotipuri. Numeroasele răsturnări de situație te vor face să o lași cu greu din mână.

Poate ai ratat: Cele mai bune cărți fantasy (partea 9)

Cele mai bune cărți fantasy (partea 10)

REGATUL SUFLETELOR DE RENA BARRON

Fiica a doi tămăduitori puternici, Arrah tânjește să aibă propriile puteri magice pentru a câștiga aprobarea mamei sale.

Atunci când din Regat încep să dispară tot mai mulți copii, Arrah este disperată să-l prindă pe vinovat și apelează la un ritual periculos care-i poate oferi puteri magice, dar necesită un sacrificiu imens.

Regatul sufletelor te face să trăiești intens acțiunea, cu sentimente adesea contradictoriii, fără să știi exact la ce să te aștepți.

O carte în care vei descoperi o mitologie complexă, inspirată din cultura africană și o poveste impresionantă despre maturizare și puterea sacrificiului.

sursa: http://www.carturesti.ro