Cele mai bune cărți fantasy (partea 7)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy (partea 7)

CIRCUL NOPȚII DE ERIN MORGENSTERN

Celia și Marco, doi tineri magicieni, sunt antrenați din copilărie, de către maeștrii lor misterioși, să concureze într-un „joc“ nemilos.

Dar, când o dragoste profundă și magică se înfiripă între ei, maeștrii trebuie să intervină, iar consecințele vor fi periculoase pentru toți cei implicați.

Circul nopții te va cuceri prin complexitatea personajelor și atmosfera incredibilă, creată din imagini emoționante și fermecătoare.

Este una dintre cele mai frumoase cărți fantasy pentru adolescenți care ilustrează, totodată, cum te poate schimba dragostea și cum lumea din jur poate deveni o reflexie a propriilor sentimentelor.

Vezi si: Cele mai bune cărți fantasy (partea 6)

Cele mai bune cărți fantasy (partea 7)

URZEALA TRONURILOR GEORGE R.R. MARTIN

Urzeala tronurilor descrie regatul Westeros, un ținut în care verile și iernile durează ani în șir.

Iarna se apropie, iar pe tărâmurile înghețate din nordul îndepărtat, forțe întunecate aflate în spatele Zidului care protejează regatul se pregătesc să atace.

În centrul acțiunii se află lupta pentru Tronul de Fier a celor mai puternice familii care stăpânesc cele Șapte Regate din Westeros.

O serie de cărți fantasy extrem de complexă, care reușește prin detalii de mare finețe să te facă parte din acea lume magică.

Westeros este o imensă tablă de șah în care piesele sunt regi, regine, bastarzi, dar și dragoni și morți umblători.

Autorul nu se sfiește să elimine, când te aștepți mai puțin, cele mai importante piese, iar emoțional, te va face să treci prin toate stările sufletești.

sursa: http://www.carturesti.ro