Cele mai bune cărți fantasy (partea 6)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy (partea 6)

PĂMÂNTUL IUBIT DE ZEI DE GUY GAVRIEL KAY

Atunci când tatăl lui, un general în armata chineză, moare Shen Tai alege să-l onoreze îngropând morții rămași pe câmpul de luptă.

Dar, pentru că Tai îngroapă și morții inamicilor, aceștia îl onorează cu un dar fabulos: 250 de cai celești.

Simbol al nobilimii, dar și adevărate arme mortale în orice luptă, armăsarii sunt doriți de toată lumea. Darul este neprețuit, dar în același timp va pune viața lui Tai în primejdie.

O combinație între fantasy și istorie, Pământul iubit de zei este un roman cu o atmosferă exotică și multă magie, care reușește să te transpună în vremurile Chinei Antice.

O lume plină de aventuri palpitante, în care fiecare mișcare, cuvânt sau atitudine au o însemnătate aparte.

Vezi si: Cele mai bune cărți fantasy (partea 5)

Cele mai bune cărți fantasy (partea 6)

OCHIUL LUMII DE ROBERT JORDAN

Într-un sătuc uitat de lume, în care toți locuitorii își duc traiul în pace, viața acestora este dată peste cap de atacul creaturilor care îl servesc pe Cel Întunecat, aflate în căutarea Dragonului Renăscut, singurul capabil să salveze lumea de întuneric.

Trei tineri sunt nevoiți să fugă până la capătul lumii pentru a salva ținutul de invazia Răului.

Ochiul lumii este o carte fantasy care vorbește despre ce înseamnă să fii forțat să devii adult mai devreme decât ești pregătit.

Luptând atât cu pericole, dar și cu ispite, personajele dau dovadă de o putere extraordinară, fiind o adevărată sursă de inspirație pentru copii și adulți deopotrivă.

Sursa: http://www.carturesti.ro