Penibilitatea pseudo-opozitiei de la Turda.

-- 90 -->

Penibilitatea pseudo-opozitiei de la Turda continuă. Aceștia se pare că nu ratează nici o șansă de a dovedi cât sunt de penibili.

După ce de Crăciun au început cu atacuri grotești asupra primarului Matei Cristian, opoziția de formă, de aceasta dată condusă de PMP (partid care la ultimele alegeri nu a realizat 5%) continuă să se facă de râs.

Cu tehnici împrumutate din trecut, aceștia lansează atac după atac la adresa primarului turdean. Însă nimeni nu îi apreciază sau citește.

Postarile lor sunt distribuite in mare parte de conturi FAKE pe rețelele de socializare și sunt apreciate de o mana de oameni. Chiar daca în campania electorală se lăudau cu sute de membrii.

Vezi si: USR Turda a refuzat să sărbătorească 1 Decembrie alături de cetățeni!

Penibilitatea pseudo-opozitiei de la Turda.

Se simte o oarecare aromă de disperare în postările lor. O amărăciune în limbajul folosit. Președintele lor pare să fie rămas singur singurel, având în vedere că ceilalți doi consilieri PMP nici măcar nu mai distribuie ce spune acesta.

Totul se completează cu ceilalți „penibili” din opoziție, USRPlus Turda, care prin diverse pagini și metode anonime lansează aceleași atacuri.

Ultima găselniță a acestora a fost să îi facă BUFONI pe ziariștii care au făcut poze cu ocazia comemorării victimelor revolutiei.

Bineînțeles, asta in ideea in care nici un consilier USRPlus nu a fost prezent pentru aș prezenta respectul pentru cei care s-au jertfit la Revoluția din 1989.

Acei juranlisti erau la locul lor de munca. Oare la fel sunt făcuți și alți oameni care muncesc in frig in timp ce aleșii USRPlus stau la căldură?

Penibil din partea lor!

Vezi mai multe știri chiar AICI