Motivele pentru care opoziția din Turda este „opărită”

-- 90 -->

Motivele pentru care opoziția din Turda este „opărită” și lansează atacuri mediatice asupra edilului turdean sunt simple.

Aveti mai jos doar câteva dintre aceste motive, in realitate ele sunt mult mai multe.

Citeste și: Matei Cristian este printre cei mai buni primari din Romania!

  1. De la preluarea mandatului, Matei Cristian a atras fonduri și a derulat proiecte de modernizare in Turda nemaiîntâlnite in istoria orasului. In timp ce opoziția nu este capabilă să conceapă un proiect întreg(vezi cazul USRPlus care a depus un proiect incomplet)
  2. Munca depusa de Matei Cristian este recunoscuta la nivel național, edilul fiind considerat printre cei mai buni și eficienți primari din Romania. In timp ce reprezentații opoziției nu sunt capabili decât de atacuri mediatice distribuite in mediul online de către niște „postaci” care de cele mai multe ori sunt FAKE.
  3. Proiectele prezentate în campania electorală de către Matei Cristian prind contur( Sala Polivalentă, Castrul Roman, peste 60 de străzi asfaltate, etc). In timp ce proiectele prezentate de către opoziție au rămas la nivelul de PROMISIUNI ELECTORALE, opoziția nu a mai mișcat un deget pentru a le transforma in realitate. Ei se rezuma la simple atacuri la persoana.

Motivele pentru care opoziția din Turda este „opărită”

In concluzie opoziția turdeană, in mare parte se rezuma doar la bullying în spațiul virtual. Cu atacuri grotești asupra tuturor celor care nu le împărtășesc „viziunea”.

In timp ce primarul Turzii, împreună cu echipa sa, ridica nivelul de trai in oraș și refuză să răspundă la „huliganismele” opoziției.

Vezi mai multe știri : http://www.minadestiri.ro