Horoscop 30 decembrie 2021

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astăzi astrele. Citeste Horoscop 30 decembrie 2021

Horoscop Berbec ♈

Te agiți prea mult și fără rezultatele dorite, din cauză că nu-ți direcționezi corect energia. Este un moment bun pentru a domoli unele dintre dorințele de care și tu te îndoiești de mai mult timp.

Horoscop Taur ♉

S-ar putea să te obosească simpla apropiere de persoanele gălăgioase sau agitate din jur și să nu mai poți face mare lucru din ceea ce ți-ai propus pentru astăzi.

Citeste si: Horoscop 29 decembrie 2021

Horoscop 30 decembrie 2021

Horoscop Gemeni ♊

Este important să îți limpezești gândurile cât poți de mult, ca să nu te mai amăgești cu planuri și dorințe care nu se pot realiza. Cel puțin nu te vei mai risipi în atât de multe direcții.

Horoscop Rac ♋

Sfera sentimentală generează provocări cu care nu ești obișnuit și nici nu știi cum să le faci față. Ar fi bine să îți asiguri un răgaz, mai mare sau mai mic, înainte de a face ceva de care te îndoiești.

Horoscop Leu ♌

Liniștea casei va fi tulburată mai des decât erai obișnuit și perioadele vor fi mai lungi decât ceea ce poți tolera tu, de obicei. Este bine să fii pregătit sufletește pentru aceste episoade, ca să faci ceea ce trebuie.

Horoscop Fecioară ♍

Prea multe griji, prea multe planuri, prea multe dorințe greu de realizat. Acesta este tabloul unui zbucium sufletesc inutil, în cea mai mare parte, care îți abate atenția de la ceea ce contează.

Horoscop Balanță ♎

Sunt prea intense unele dintre dorințele tale, tu le susții pentru că au în spatele lor nevoi reale și urgente. Poate că nu de dorințe intense ai nevoie, ci de soluții practice rapide.

Horoscop Scorpion ♏

Ești decis să-ți depășești chiar și propriile așteptări pe plan profesional și mai ales financiar. Numai că aceste dorințe nu țin cont de realitate, de întregul context în care îți desfășori activitatea.

Horoscop Săgetător ♐

Este o zi destul de amestecată, cu tendințe care te pot epuiza inutil, cum ar fi dorința de a face totul repede și bine, chiar dacă nu ai nici motivația, nici energia necesare.

Horoscop Capricorn ♑

S-ar putea să se amestece în mintea ta lucruri care nu pot fi amestecate decât cu riscul de a ajunge la complicații inutile. De exemplu, relațiile de prietenie sau de rudenie și problemele financiare.

Horoscop Vărsător ♒

Este posibil să te torturezi singur, cu gânduri și dorințe intense, legate de bunuri materiale, sume de bani și altele asemenea. Singura problemă e modul în care crezi că vei intra în posesia lor.

Horoscop 30 decembrie 2021

Horoscop Pești ♓

A venit momentul să îți domolești tendința de a le spune celor din anturajul apropiat ce trebuie și ce nu trebuie să facă. Sau să faci acest lucru doar dacă ți se cere părerea.

sursa: http://www.minadestiri.ro