Horoscop 29 decembrie 2021

-- 90 -->

Citeste ce îți rezervă astrele. Horoscop 29 decembrie 2021

Horoscop Berbec ♈

Începe o perioadă, destul de lungă, în care vei avea ocazia să faci schimbările necesare pentru a-ți recupera sau proteja starea de sănătate, pe toate planurile, de bunăvoie sau forțat de situație.

Horoscop Taur ♉

Cercul de prieteni, cunoștințe începe să se lărgească și odată cu el se vor lărgi și diversifica și interesele tale. Este important să dai dovadă de respect în orice situație și față de oricine.

Vezi si: Horoscop 28 decembrie 2021

Horoscop 29 decembrie 2021

Horoscop Gemeni ♊

Ești în continuare în pericol de a te amăgi singur în legătură cu cele mai importante probleme cu care te confrunți. Alegerile tale pot fi invers decât ți-ar fi de folos, pe termen mediu și lung.

Horoscop Rac ♋

Astăzi debutează o lungă perioadă bună pentru finalizarea unor studii, examene, specializări suplimentare. Vor exista și obstacole, destule, dar depășirea lor te va ajuta mult.

Horoscop Leu ♌

Ești invitat să acorzi mai multă importanță armoniei din familie, să fii drept în orice situație și să respecți legile, divine și umane, în tot ce faci. Orice efort în acest sens îți va fi răsplătit.

Horoscop Fecioară ♍

Se conturează un nou context, în care vor conta foarte mult relațiile de parteneriat, în special cea de cuplu. Este nevoie de numeroase calități care nu-ți sunt deloc străine.

Horoscop Balanță ♎

Începe să conteze orice lucru mărunt pe care-l poți face pentru a-ți păstra sau recupera starea de sănătate. Contextul îți este favorabil, cu condiția să vrei să-l valorifici.

Horoscop Scorpion ♏

Începe să se facă lumină în domeniul relațiilor sentimentale, dar umbrele nu vor dispărea de la sine și nu imediat. Vor fi necesare eforturi din partea ta, în mod special.

Horoscop Săgetător ♐

Te întorci la problemele legate de casă și familie, cu intenția sinceră de a le găsi o rezolvare. Ai nevoie de răbdare și de multă toleranță pentru a ajunge acolo unde-ți dorești.

Horoscop Capricorn ♑

Anturajul va deveni principala sursă de propuneri avantajoase, invitații sau chiar provocări plăcute destul de mult timp de astăzi înainte.

Horoscop Vărsător ♒

Începe să se contureze un context favorabil pentru valorificarea unor talente, inclusiv prin creșterea veniturilor. Nu va veni însă nimic fără efort.

Horoscop 29 decembrie 2021

Horoscop Pești ♓

Astăzi debutează o lungă perioadă favorabilă pentru armonizarea unor situații importante din viața ta. Impulsul pozitiv va veni de la tine, așa că trebuie să fii atent și binevoitor mai tot timpul.

sursa: http://www.libertatea.ro