Horoscop 27 decembrie 2021

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Citeste Horoscop 27 decembrie 2021

Horoscop Berbec ♈

Este posibil să faci mai mulți pași într-o direcție greșită, doar pentru că ți se pare că acum e momentul și nimeni nu te mai poate împiedica să mergi încotro vrei tu.

Horoscop Taur ♉

Există riscul să intri în conflict deschis cu superiorii sau cu persoanele mai în vârstă din familie, din motive care nu sunt deloc noi, dar pe care acum le vezi disproporționat.

Vezi si: Horoscop 26 decembrie 2021

Horoscop 27 decembrie 2021

Horoscop Gemeni ♊

Ar fi bine să-ți exersezi răbdarea și cumpătarea într-o zi în care ești predispus la exagerări, mai ales în problema pretențiilor pe plan profesional, punctul tău slab din acest moment.

Horoscop Rac ♋

Te poți lăsa prins în capcana unor planuri mărețe, care nici măcar nu-ți aparțin, sunt făcute de altcineva pentru propria reușită și te alături și tu, în speranța deșartă că acela va împărți succesul cu tine.

Horoscop Leu ♌

Este important să nu uiți de bun-simț și să-ți cunoști foarte bine calitățile și locul care ți se cuvine. În contextul de astăzi, aceste repere te vor ajuta să nu te lași păcălit de persoane care cred în iluzii.

Horoscop Fecioară ♍

Este un moment delicat, asociat cu munca sau cu starea de sănătate. Poți oscila între a ignora problemele apărute în ultima vreme și a le exagera, dar nicio variantă nu te avantajează.

Horoscop Balanță ♎

Problema principală a zilei vine din sfera sentimentală, de la deciziile legate de cei dragi, pe care nici nu le poți clarifica, dar nici nu le poți lăsa în așteptare.

Horoscop Scorpion ♏

Ești pe punctul de a lua decizii proaste legate de familie și a provoca supărări celor dragi, având în spate doar motivația de a te răzbuna sau a-ți afirma autoritatea asupra lor.

Horoscop Săgetător ♐

Ar fi bine să analizezi la rece toate propunerile care-ți sunt adresate, unele dintre ele sunt înșelătoare. Au legătură cu munca și pot duce la modificări importante ale stilului de viață, de zi cu zi.

Horoscop Capricorn ♑

Ești dispus să faci concesii pentru a obține accesul la anumite resurse, fără de care nu-ți poți concepe viitorul. Problema e că multe dintre concesiile pe care le vei face vor fi inutile.

Horoscop Vărsător ♒

Ar fi bine, pentru echilibrul tău general, să nu te grăbești cu deciziile importante, mai ales dacă au legătură cu casa sau familia. Chiar dacă ai impresia că știi deja tot ce ai nevoie să știi, nu e chiar așa.

Horoscop 27 decembrie 2021

Horoscop Pești ♓

Este un moment de cumpănă, când o etapă se încheie, iar cea nouă încă nu a început. Într-un astfel de moment, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să ai răbdare.

sursa: http://www.minadestiri.ro