Cele mai bune cărți fantasy (partea 3).

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy (partea 3).

CALEA REGILOR DE BRANDON SANDERSON

Au trecut secole de când Cavalerii Radianţi, odată salvatori ai omenirii, au dispărut de pe planeta Roshar.

În urma lor, au rămas doar Cristalarmurile şi Cristalsăbiile, obiecte magice care pot transforma oamenii obişnuiţi în războinici aproape invincibili.

Acestea ajung să unească destinele a patru personaje importante pentru viitorul Rosharului. Unul dintre ele poate salva lumea, altul o poate distruge.

Dacă vrei să descoperi o lume fantasy extrem de bine construită și să te simți parte din poveste de la primele rânduri, atunci Calea Regiloreste alegerea ideală.

Pentru că are de toate: idei, personaje interesante, magie, iar întâmplările și locurile sunt atât de bine descrise încât pare că te afli acolo, în mijlocul acțiunii.

Cele mai bune cărți fantasy (partea 3).

NOUĂ PRINȚI DIN AMBER, CRONICILE DIN AMBER DE ROGER ZELAZNY

Corwin, unul dintre prinții regatului Amber, se trezește fără memorie într-un spital. Luptându-se pentru a-și recupera memoria, Corwin descoperă că este moștenitorul tronului din Amber, oraș aflat în haos după ce patriarhul a dispărut.

Dar, pentru a-și ocupa locul de drept, acesta trebuie să intre într-un joc pe viață și pe moarte în care adversarii sunt chiar frații și surorile sale.

Magia și fantasticul se întrepătrund în mod unic, iar acțiunea se desfășoară într-un multivers realizat cu măiestrie, cu propriul set de reguli și o rânduială aparte. 

Nouă prinți din Amber te va captiva prin complexitatea personajelor, ilustrând cum lupta pentru putere poate corupe chiar  și legăturile de familie.

sursa: http://www.carturesti.ro