Horoscop 26 decembrie 2021

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Horoscop 26 decembrie 2021

Horoscop Berbec ♈

Este posibil să te grăbești cu concluziile despre multe dintre situațiile trăite în ultima perioadă și să greșești fără să-ți dai seama. De fapt, te consumi inutil și vei ajunge să te întrebi de ce ești atât de obosit.

Horoscop Taur ♉

Trăiești una dintre cele mai importante perioade din întreaga ta existență, așa că se impune să fii mai atent și mai înțelept în tot ce faci, de la cele mai simple la cele mai complexe lucruri.

Vezi si: Horoscop 25 decembrie 2021

Horoscop 26 decembrie 2021

Horoscop Gemeni ♊

Este o zi specială, care te invită la măsură și bun-simț în tot ce faci, ca să poți păstra tot ce ai obținut cu mare efort în ultima vreme. Este important să înțelegi corect situațiile pe care le trăiești.

Horoscop Rac ♋

Poate că sunt mai multe cele care nu-ți sunt pe plac și nici nu ești dispus să le accepți prea curând. Dar ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva această atitudine te-a dus la un fel de blocaj.

Horoscop Leu ♌

Dacă te aștepți să apară cineva providențial și să repare ceea ce s-a stricat în propria existență, vei aștepta mult și bine. Mai bine te ocupi tu cu răbdare, pas cu pas, de fiecare problemă în parte.

Horoscop Fecioară ♍

Până spre seară, este posibil să te zbați prea mult cu propriile gânduri negre, griji și temeri. Acestea se vor risipi de la sine, dar ar fi păcat să pierzi timpul cu ele până atunci.

Horoscop Balanță ♎

Ești cheia propriilor probleme din acest moment și ar fi bine să ții cont de acest lucru, mai ales atunci când cauți o explicație pentru cele mai dificile situații cu care te confrunți.

Horoscop Scorpion ♏

Ai nevoie de o doză mare de sinceritate față de propria persoană, ca să te poți elibera, dacă dorești acest lucru, din capcana propriilor convingeri false. Și pentru asta e nevoie de curaj.

Horoscop Săgetător ♐

Ești foarte dinamic, mai ales acum, când ai înțeles că acel con de umbră în care ai fost nevoit să stai mai mult timp a dispărut de la sine. Dar tot trebuie să fii atent la tot ce faci, ca să nu te consumi inutil.

Horoscop Capricorn ♑

Ești într-o cu totul altă dispoziție decât acum câteva zile, fără să știi prea bine de ce. Deocamdată, nici nu e cazul să investighezi prea mult, ci ar fi bine să te pregătești pentru schimbarea priorităților.

Horoscop Vărsător ♒

Ai nevoie de repere morale clare și dintre cele mai înalte posibil, ca să poți judeca propriile alegeri existențiale, ca să le poți descoperi rostul, să le descoperi logica sau lipsa de logică, eventual.

Horoscop 26 decembrie 2021

Horoscop Pești ♓

Există încă un element întunecat care grevează viața de familie și care nu-ți permite nici să te bucuri de lucrurile bune, nici să vezi pericolele la mărimea lor reală.

sursa: http://www.minadestiri.ro