Horoscop 29 octombrie 2021

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Horoscop 29 octombrie 2021

Horoscop Berbec ♈

Pe de o parte, ai vrea să ai acces într-un grup anume, pe de alta, ai rețineri și acestea îți vor umbri bucuria oricărei realizări, legate de asocierea cu acele persoane.

Horoscop Taur ♉

Poate că resimți mai acut piedicile, decât de obicei, dar e doar o problemă de interpretare pe care o poți depăși, cu un efort de voință, ce e drept.

Citeste si: Horoscop 28 octombrie 2021

Horoscop 29 octombrie 2021

Horoscop Gemeni ♊

Chiar dacă ți se pare că mesajele care vin din anturajul apropiat sunt îndreptate împotriva opiniilor tale, nu e decât o impresie superficială, de care nu e cazul să te împiedici.

Horoscop Rac ♋

E de ajuns să îți amintești, măcar așa, la modul general, de momentele frumoase trăite în compania celor din jur, fie că te afli acasă, fie că ești la muncă. Nemulțumirile vor reveni la dimensiunile lor reale.

Horoscop Leu ♌

Pot să apară momente tensionate în cuplu sau alte relații de parteneriat, să te simți nedeptățit sau lezat de anumite decizii sau simple replici ale acestora. Le vei depăși foarte ușor, cu puțină bunăvoință.

Horoscop Fecioară ♍

Te consideri eliberat de anumite pericole, dar hrănești o iluzie, dacă nu te ocupi cu seriozitate de starea de sănătate. Și să te ocupi cu seriozitate înseamnă să cercetezi cauzele subtile ale suferințelor.

Horoscop Balanță ♎

Cei pe care i-ai dorit de partea ta sunt alături de tine, chiar dacă nu sunt de acord cu tine, în toate. Acum te poți bucura de roadele acestor colaborări în care toți se implică atât cât pot.

Horoscop Scorpion ♏

Semnalele din familie sunt îngrijorătoare pentru proiectele tale cele mai îndrăznețe. Ar fi bine să îți temperezi avântul justițiar și să nu încerci să te lupți cu nimeni, să faci cum crezi, dar în liniște.

Horoscop Săgetător ♐

Una caldă, una rece, cel mai probabil în același context. Nu e cazul nici să te bucuri de prea mult de vreo reușită, nici să te întristezi de vreun eșec.

Horoscop Capricorn ♑

Dai impresia că tot timpul pe cerul vieții tale e furtună, cu tunete și fulgere. De fapt, este posibil să fi căpătat doar un mod negativ, automat, de a reacționa, căruia nu-i mai dai atenție.

Horoscop Vărsător ♒

Aștepți o zi senină care nu mai vine și bine ar fi să-ți înseninezi singur zilele, pe fiecare în parte, atât cât te pricepi tu să faci acest lucru.

Horoscop 29 octombrie 2021

Horoscop Pești ♓

Neplăcerile asociate cu munca sau cu starea de sănătate, a ta sau a altcuiva, pot fi foarte ușor anulate, dacă alegi să te detașezi puțin de rolul pe care îl ai în acel mediu. E un gest terapeutic.

sursa: http://www.minadestiri.ro