Matei Cristian, un lider recunoscut și la nivel județean!

-- 90 -->

Matei Cristian, un lider recunoscut și la nivel județean! Edilul turdean a fost ales că vicepreședinte al filialei județene PNL.

Reușitele primarului din Turda sunt recunoscute inclusiv la nivel national. Matei Cristian a transformat Turda într-un exemplu de urmat.

Vezi și: Matei Cristian este liderul de necontestat al PNL Turda

„Astăzi am avut onoarea de a participa la alegerea Biroului Politic Județean PNL Cluj. Mă bucur nespus că si de această dată cu toții am votat pentru continuitate, iar astfel Daniel Buda, europarlamentar, a fost reales în funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj.

Suntem mai mult decât privilegiați ca la nivel județean, în fruntea partidului să avem un om corect ale cărui reușite sunt recunoscute dincolo de granițele țării. Doresc să-i mulțumesc public președintelui organizației județene PNL CLUJ, Daniel Buda, pentru încrederea și sprijinul pe care le acordă atât Organizației PNL Turda cât și administrației publice locale. De asemenea, doresc să-i urez succes în noul mandat și să îl asigur că la Turda va găsi întotdeauna un partener de nădejde!

Nu în ultimul rând le transmit felicitările mele tuturor colegilor care fac parte din noul Birou Politic Județean PNL Cluj. Sunt convins că împreună vom continua să muncim și mai intens, iar astfel vom dovedi încă o dată că în județul Cluj #SePoate!

Prim-vicepreședinți:

Mircea ABRUDEAN

Mircea MOROȘAN

Vicepreședinți :

Radu ABRUDAN

Ovidiu CÎMPEAN

Cristian MATEI

Dorin LOJIGAN

Marinela MARC

Costan MORAR

Bogdan PIVARIU

Iuliu SĂMĂRTEAN

Membrii:

Hadrian ARION

Marius BĂLAJ

Cristian CIUTA

Lucian CORDIȘ

Călin FĂRGACIU

Vasile FOCȘA

Cristian HAIDUC

Anca HODOROGEA

Marius MÎNZAT

Marius MUREȘAN

Dorel OROS

Alexandru Laurian RUS

Rareș RUSU

Cosmin TODEA

Dan VAMAN

Trezorier: Florin GLIGA

Președinte Comisia Județeană de Regulament și Cenzori (CJRC):

Petru CĂLIAN

Președinte Comisia de Arbitraj Județeană (COAJ):

Mariana LEȘ

Matei Cristian, un lider recunoscut și la nivel județean!

De asemenea, din structura BPJ fac parte de drept, cu rang de vicepreședinți, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, parlamentarii Cristina Burciu, Adrian Oros, Radu Moisin, Sabin Sărmaș și Sorin Moldovan dar și președinții organizațiilor interne.

Conform Statutului și al Regulamentului de funcționare al organizațiilor locale și județene, în cadrul primei ședințe de Birou Politic Județean vor fi desemnați de președintele Daniel Buda, secretarul general în persoana domnului Dan Tarcea şi secretarii generali adjuncți, doamna Maria Forna și domnul Zoltan Coraian.”

Sursa: Matei Cristian