Vezi ce îți rezervă astrele în 10 aprilie -horoscop-

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astrele în 10 aprilie -horoscop-

Berbec

Vrei să investești mulți bani în casa ta. Aici, astrele se referă la design interior, cumpărături substanțiale dar și anumite lucruri frivole care nu reprezintă, în acest moment, o prioritate. Cel mai bine ar fi să fii atent pe ce cheltui veniturile din această lună.

Taur

Pentru nativii din zodia Taur orice zi reprezintă o provocare. Tocmai ai luat salariul acum câteva zile și nu știi pe ce anume să cheltui banii mai întâi. Ba o programare la unghii, ba o vizită la coafor. Ai mult de alergat prin oraș, iar cumpărăturile nu se vor face singure. E timpul tău să te răsfeți după cum îți poftește inima.

Vezi și: Ce spune horoscopul zilei pentru 9 aprilie

Gemeni

Gemenii au câteva probleme la serviciu, dar norocul lor este că se bazează mult pe intuiție. Astrele îți recomandă să te sfătuiești și cu ai tăi colegi, atunci când ai o problemă de natură profesională.

Rac

Racii vor avea parte de o excursie neplanificată, în acest weekend. Pentru unii dintre nativi, astrele prevestesc o veste neplăcută ce are legătură cu cineva dintre persoanele voastre apropiate, familie sau prieteni. Dacă vreți să reamenajați apartamentul, ar fi bine să țineți cont și de părerea partenerului de viață.

Vezi ce îți rezervă astrele în 10 aprilie -horoscop-

Leu

Leii traversează o perioadă mai dificilă și au nevoie de multă odihnă. Astrele îți propun să te relaxezi, poate mai cumperi un corp de bibliotecă sau rearanjezi hainele prin șifonier.

Fecioară

Astrele spun că nativii din Fecioară ar putea primi un cadou special din partea partenerilor de viață sâmbătă, 10 aprilie. Dar, pe lângă acest mic gest, veți avea o mică supărare din cauza unei rude, care încearcă să se bage mult prea mult în viața voastră de cuplu.

Balanță

Nativul din zodia Balanță strânge banii la ci0rap. Cu un scop, binențeles. Vrei să faci o achiziție importantă, dar nu ai veniturile necesare momentan. Norocul tău este că esti o persoană responsabilă și echilibrată. Nu te îngrijora. Totul se va rezolva în câteva luni.

Scorpion

Se lasă cu ceartă foarte repede pentru nativii din Scorpion, dacă aceștia nu-și temperează natura hrăpăreață. Astrele te sfătuiesc să faci, acum, schimbări prin casă, dacă vrei.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au mari probleme casnice. Multe treburi de rezolvat și parcă nu le mai ajunge timpul. Fă doi pași în spate, respiră adânc și relaxează-te pentru câteva minute. Ia-le ușor, pas cu pas.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se concentrează, pe 10 aprilie, pe activitățile casnice. E un weekend perfect pentru a face o sesiune relaxantă de shopping.

Vărsător

Nativii din Vărsător plănuiesc să facă anumite schimbări importante în viitorul lor. Fie că e vorba de un angajament pe viață sau doar o plăcere nevinovată, astrele te sfătuiesc să faci doar ceea ce simți.

Vezi ce îți rezervă astrele în 10 aprilie -horoscop-

Pești

Romantiici incurabili ai zodiacului au probleme de natură amoroasă. Nativul din zodia Pești se simte singur și melancolic. Nu îți pierde speranța, totul va fi bine.

Sursa Playtech