La data de 16 februarie nu există drumuri județene blocate

-- 90 -->

La data de 16 februarie nu există drumuri județene blocate.

Vezi mai multe știri!

𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗻𝘂 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲 𝗯𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marți, 16 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum, în special în zona de munte, circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.


De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate atât în cursul zilei, cât și în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

La data de 16 februarie nu există drumuri județene blocate


În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 15 februarie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 58 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 17 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 42 de drumuri judeţene, cu 7 utilaje.

În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 37 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de luni, 15 februarie a.c., s-a intervenit pe 2 drumuri judeţene, cu 2 utilaje.

În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 15 drumuri judeţene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 250 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, 15 februarie a.c., s-a intervenit pe 4 drumuri judeţene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni nu a fost necesară folosirea de material antiderapant.

La această oră starea drumurilor nu impune nicio intervenție.
În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei.

De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Sursa Consiliul județean Cluj